parkeymir1.jpg
parkeymir2.jpg

29 EKİM 100. YIL CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN



 Yönetim Telefonları 

 


 

   Cep: 0530 114 24 73  

 



 

TOKİ DÖNEMİ BANKA  HESAP NUMARALARI

 KULLANILMAYACAKTIR



SOKAK KÖPEKLERİ TEHLİKE SAÇIYOR

 Bölgemizde son zamanlarda önemli bir sorun haline gelen sokak köpekleri Anadolu Ajansı ve yerel gazetelerde de konu oldu.

Anadolu Ajansının geçtiği haber şöyle;

TOKİ site yöneticilerinden Mülazimoğlu: - "Sabah ve akşamları toplanan sokak köpeklerinin saldırıları sonucu çok sayıda komşumuz mağdur oldu"

ANKARA (AA) - Gölbaşı TOKİ Konutları sakinleri, bölgede sokak köpeklerinden tedirgin olduklarını ifade ederek, yetkililere sorunun çözümü için yardım çağrısı yaptı. 

Gölbaşı TOKİ Konutları'nda ikamet eden vatandaşlar, bölgede sokak köpeği sayısının çok fazla olduğunu ve sürüler halinde özellikle sabah ve akşam saatlerinde hareket eden köpeklerin saldırıları sonucu yaralanmaların yaşandığını belirtti. 

 

TOKİ Konutları site yöneticilerinden Savaş Mülazimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölge sakinleri olarak sokak köpeklerinin varlığından şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Köpeklerin sürü halinde saldırgan tutumda olduklarını ifade eden Mülazimoğlu, şunları söyledi: 

"Sabah ve akşam saatlerinde, çocukların, bölge sakinlerinin okula, işe geliş gidiş vakti toplanan sokak köpeklerinin saldırıları sonucu çok sayıda komşumuz mağdur oldu. Gölbaşı'ndaki sokak köpeği barınağının tamir edilmesi mümkün değilse  Ayaş tarafından yaptırılan barınağın bir an önce bitirilmesini talep ediyoruz. Bu konuda hem ilçe hem de Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım bekliyoruz."

Site sakinlerinden Yener Öztürk de sokak köpeklerinin büyük tehlike oluşturduğunu belirterek, "Sokak köpekleriyle başımız  belada. Çocuklara saldırıyorlar. Yetkililerden  yardım istiyoruz" dedi. 

TOKİ Konutları bölgesinde önceki günlerde sokak köpeği saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Çağrı Karaaslan da yarasını göstererek, saldırıya uğradığı yerden geçerken hep tedirgin olduğunu söyledi. 

AA